Cautare

2977 de rezultate pentru "actiuni bcr" (3.31 secunde)
Oficialii de la Bucuresti isi propusesera sa privatizeze 11 societati comerciale din Dolj la care statul mai detinea actiuni, indiferent daca acestea ii dadeau posibilitatea sa controleze sau nu managementul respectivelor firme.
Fondul Proprietatea nu va putea fi listat la Bursa in primul semestru al anului 2006, asa cum au promis autoritatile, deoarece o parte a firmelor ale caror actiuni vor fi alocate fondului nu sunt, la randul lor, listate, este de parere presedintele Comisiei de buget-finante a Senatului, Varujan Vosganian (foto).
Omul de afaceri galatean Catalin Chelu este in prezent singurul actionar semnificativ al SIF Oltenia care a declarat oficial ca detine concertat un pachet de actiuni ce depaseste limita legala de 1% din capitalul social permisa pentru societatile de investitii financiare.
Piata de capital româneasca are o oferta de 1,04 milioane de actiuni la Automobile Craiova, ceea ce înseamna 5,5% din capitalul social al societatii. ... Inflatia de oferte a scazut pretul unei actiuni la 22 de lei.
Actiuni ale Bancii Comerciale Romane (BCR) reprezentand 6% din capitalul social vor fi scoase separat la vanzare pe bursa, a declarat ieri Dragos Neacsu, secretar de stat in ministerul Finantelor Publice.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Potrivit lui Zbircea, AVAS detine pachete de actiuni la 1.066 de societati, dintre care 527 sunt considerate privatizabile, iar 509 companii sunt incluse in portofoliul neprivatizabil, care va fi lichidat.
Erste Bank a incheiat tranzactia privind preluarea pachetului majoritar de actiuni al Bancii Comerciale Romane. Banca austriaca a virat in contul statului roman cele 2,2 miliarde de euro, pentru 36,8% din actiunile BCR.
Cele sapte sucursale si agentii ale Bancii Comerciale Române (BCR) din judetul Olt au fost calcate zilele trecute de inspectorii pe relatii de munca ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), într-o campanie dispusa de Inspectia Muncii Bucuresti.
El este descris ca un "geniu informatic", dar in acelasi timp o persoana "fragila", cu "greutati familiale", ale carui actiuni nu urmareau "imbogatirea personala".
Erste Bank, viitorul actionar majoritar al Bancii Comerciale Romane (BCR), lanseaza astazi o emisiune de pana la 58,95 milioane de actiuni, cu valoarea neta de 2,55 miliarde de euro, fondurile obtinute urmand sa fie utilizate pentru finantarea preluarii celei mai mari institutii bancare din tara noastra.
Arjen Janmaat, senior manager Strategie de Grup la Erste Bank, a declarat ca Erste Bank, actionarul majoritar al BCR, va fi listat la BVB incepand cu 14 februarie.
Portalul Ghiseul Bancar face o analiza a modului de investire in fondurile de investitii care sunt administrate de banci precum BCR, Banca Transilvania sau BRD.
Analistii de la Ghiseul Bancar arata ca cei care si-au investit banii in urma cu un an cumparand unitati de fond la un fond de investitii in actiuni au obtinut pana acum castiguri medii de 30%, adica de patru ori mai mari decat dobanda la un depozit bancar.
Pretul actiunilor acordate persoanelor indreptatite sa primeasca titluri in contul restituirii imobilelor preluate abuziv de catre stat in perioada comunista va fi echivalent cu valoarea nominala a unei actiuni sau cu cel al ultimei tranzactionari pe bursa.
Anuntul mentioneaza ca MFP ofera spre vinzare un pachet majoritar de actiuni de pina la 1.122.750 de actiuni, reprezentind o participatie de pina la 75 de procente, dar nu mai putin de 748.501 actiuni, reprezentind 50 la suta plus o actiune, din totalul capitalului social CEC.
In replica, ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, ne-a spus ca vanzarea celor 8% din actiuni se va realiza atat prin Asociatia salariatilor, cat si individual.
Acestia detin pachete reziduale de pana la zece actiuni. ... Societatea de Investitii Financiare (SIF) Oltenia a avut pe ordinea de zi a sedintei adunarii generale extraordinare a actionarilor, desfasurata la sfarsitul lunii aprilie, o propunere privind rascumpararea pachetelor reziduale de cate zece actiuni de la micii investitori.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) cauta solutii pentru a scapa de pachetele minoritare de actiuni pe care le mai detine la societatile comerciale din Dolj. ... Societatile comerciale din Dolj, la care Autoritatea mai are actiuni, le poti numara pe degete.
google-analytics.com